hvordan man kan forberede dit barn til at køre

hvordan man kan forberede dit barn til at køre

Åh, ja . Det er kommet til det tidspunkt i dit barns liv . Værre end den Grusomme 2s, og mere skræmmende og blod nedkøling end ' The Birds og Bier « Talk . Din søn eller datter er ved at vende 16 . Drejning 16 og ønsker at køre det store skinnende død maskine, du kører på arbejde hver dag . Nå , så fortvivl ikke , her er hvordan du kan forberede og sørg for dit barn ikke tænder din bil til Mr. Terminator

Du skal bruge: .
En bil ( helst en , du ikke køre på arbejde med .
  Hvis du kun har én bil til din husstand , vil det være bedst , hvis du får en anden .
) .
Et stillede forsikringsselskab.
En nærliggende skole, der tilbyder Drivers Ed .
Kartotekskort .
Pen .
Papir .
Muligvis en advokat , hvis du er barn , er det smart type .
.


1
Første ting at gøre : . Tal med din yndlings forsikringsselskab. Tal med dem om alle de rabatter, du kan få for dit barn , se hvad du kan gøre med dem for at få andre rabatter . Forsikring for nye drivere er dyrt , så prøv for alle de rabatter, du kan få og få din dreng eller pige ind på det . Mange virksomheder har en god elev rabat , kan du spørge om det.
2 .
Tilmeld dit barn i en drivere læreanstalter . Så , lad ikke dem ud af det, indtil de passerer med flyvende farver . Hvorfor, spørger du ? Fordi , det bedste er en driver , der ikke overmodig , men heller ikke ryste så meget de gulv pedalen , hver gang de forsøger at stoppe . Drivers Ed , især en defensiv kursus vil hjælpe dit barn gør dig klar til ikke blot køre safetly , men tager de chauffører testen hos din lokale DMV .
3 .
Okay , husker disse kartotekskort ? Nu hvor du har dit barn forsikret , og hvis det er muligt med en drivere tilladelse , skriver ned dine børn navn , adresse , telefonnummer , licens nummer, License Plate og forsikring oplysninger om nogle få kort , så på nogle andre kort skrive : Navn : ____________ Telefon Antal : ___________ Adresse : ___________________ Licens Antal : ___________ License Plate : ______________ Insurance Company : _____________ Forsikring ID -nummer: _______________ . Disse kort vil blive brugt , hvis de kommer i en ulykke . For hvis de gør : For én ting , vil de ' freak ' . Den bedste ting at gøre, er at forberede dem om muligheden . Må ikke sige du vrider nakken, behøver ikke sige, at du vil tage væk deres nøgler . For én , som kunne give dem en grund til at køre væk fra en ulykke i deres panik . Hvis det er dem , der ramte en person , eller visum vers , kan den anden føreren skadet eller værre . Kørsel væk vil lægge en vis mængde af skylden på dit barn og gøre tingene værre . Så forbereder dem så godt , som du kan for arrangementet, og fortælle dem, at tingene vil arbejde gennem-de kan blive straffet juridisk ( ikke nævner nogen straf , du vil sætte dem igennem )-men fortæl dem, at du vil gøre dine forældre ting og gør dit bedste for at beskytte og tage sig af dem . Fortæl dem , at i tilfælde af en ulykke , bør de først køre ud af trafik, hvis det overhovedet er muligt , og hvis de er uskadt , efter at hvis de kontrollere på den anden bilist , og give dem kortet med deres oplysninger , efter at få den anden personer information på en af de andre kort , de skal skrive ned , hvad der skete på bagsiden af et af de kort, som ikke har deres oplysninger , mens det stadig frisk i deres hoveder , og at de er til at fortælle sandheden , mens der ikke peger fingre . Hvis det er muligt , bør de tegne et diagram af ulykken , og skrive ned, hvad der skete.
4 .
Ok , sidste skridt , en forældre- barn kontrakt . Det er her du og dit barn kommer til hash detaljer om hvornår , hvordan og hvor de kan køre din bil og hvornår og hvordan visse privilegier, vil blive givet /taget væk . For eksempel , hvis de får en C eller lavere på en klasse ikke mere at køre til en vens hus efter skole , indtil det er op . Du kan lave regler om ikke at drikke , narkotika , tyveri og lignende , bare for at forsøge at holde dine børn næse ren .
5 .
Og der har du det . Du skulle nu have en god og beskyttet teenage chauffør , efter at de har været forsikret og fået gennem deres klasser samt været forberedt på muligheden for en ulykke og er blevet klogere i reglerne om , hvad vil og ikke vil få deres kørekort privaleges taget væk . Held og lykke

gode råd og advarsler


 • Hvis du køber en ny bil : Få en billig en . Forsikring vil ikke være så meget , og hvis din teenager vrag det, vil det ikke være så stor en del , hvis han /hun totaler det .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan anke et rødt lys kameraet citation
  om skriftlige køreprøver
  hvordan man forbereder en teenager til at blive en sikker chauffør
  hvordan man får et kørekort i Californien
  hvordan man kan spare mere gas og øge brændstofeffektiviteten
  hvordan man skal køre i tæt trafik
  hvordan man kan underholde børn i bilen
  hvordan man skal køre sikkert i nærheden af store lastbiler
  hvordan man beregner gas kilometertal
  hvordan man får en førers tilladelse i Californien