hvordan man kan generobre en chauffør ’s test for de ældre

hvordan man kan generobre en chauffør ’s test for de ældre

Mange mennesker synes , at kørsel bliver mere af en udfordring , som de bliver ældre . I en række stater , der er ældre borgere skal regelmæssigt generobre køreprøve og vej prøver for at beholde deres kørekort . Dette kan være en udfordring , men husk-det er for alles sikkerhed . Hvis du ikke en test , vil du ofte få mulighed for at generobre det

Du skal bruge: .
Car
Aftale med Motorkøretøjer (hvis påkrævet ) .

Under din Road Test


1 .
For mange ældre mennesker , kan stress medføre en stigning i blodets tryk . Vær sikker på at forberede dig mentalt og forblive rolig . Husk , du har kørt i lang tid .
2 .
Vision problemer kan forringe nogens kørsel , men de ældre ofte har mere svært ved at se . Sikre, at din vision er op til par med en eksamen , før din vej test . Brug briller, hvis du har brug for dem . Hvis du opdager, at du lider af grå stær , bør du overveje operation for at fjerne dem . Husk , hvis du dumpe visionen test , kan du ikke få lov til at tage den vej prøve !
3 .
Husk , i de fleste stater er der minimum hastigheder på motorvejen samt maksimal hastigheder . Hvis der er en hovedvej del af din vej test , husk at køre over den minimale hastighed og tæt på hastighedsgrænsen .
4 .
Sideløbende parkering kan være en udfordring på alle alderstrin . Husk at tænde din hjulet til højre som din bil trækker selv med front bilens sidespejl . Hold hovedet koldt og være rolig . Tag det langsomt , og vær ikke bange for at trække sig ud og prøv igen .

gode råd og advarsler


 • Få en kopi af din tilstand 's chauffør manual , studere det og sørg for du er fortrolig med lokale love og regler .
 • Husk, at ikke alle lov til at køre . Hvis du lider af en alvorlig medicinsk tilstand , overveje at give op at køre , især hvis du har nogen, der kan tage dig hvor end du nødt til at gå .


 • Relaterede artikler


  Sådan nulstiller den resterende olie liv efter et olieskift på en Chevy Equinox
  hvordan man kan slukke for udføre service besked på en jeep 2002 Grand Cherokee
  ulemper for at bære sikkerhedssele
  hvordan du sikkerhedskopierer en semi lastbil
  hvordan man kan udstyre din bil til nødsituationer
  Sådan nulstiller en Audi
  hvordan man får point fjernet fra din licens
  hvordan du installerer en hastighed bule
  Fakta om sikkerhedsseler
  hvordan man justerer forlygter i en Volvo XC90