hvordan man kan låse et brændstof dør

hvordan man kan låse et brændstof dør

Da brændstof er altid en værdifuld handelsvare , har mange bilfabrikanter behandlet deres kunders behov ved at installere låse brændstof døre som en tyverisikring . Men hvis du er fortrolig med låsemekanismen på den bil, du kører , kan du står over for en frustrerende prøvelse at forsøge at få den åben. Heldigvis er de fleste bilproducenterne holde sig til et begrænset antal af brændstof dør låsemekanismer , og du kan sandsynligvis finde den på din bil ved at søge i et par centrale steder

Du skal bruge: .
Elektronisk fjernbetjening nøglering ( kan ikke være til rådighed ) .
Køretøjets instruktionsbog .


1 .
Consult bilens instruktionsbog , hvis det er praktisk , for at se om der er brændstof døråbningssystemet instruktioner er specifikke for din bil . Dette er den mest nøjagtige og pålidelige kilde til oplysninger om din specifikke køretøj .
2 .
Undersøg brændstof døren udefra . Hvis det har et nøglehul i det , så prøv at indsætte tændingsnøglen og bruge den til at åbne døren . Hvis dette ikke virker , eller hvis der er nogen nøglehul , gå videre til næste trin .
3 .
Prøv at trykke på begge sider af brændstoffet døren . Nogle brændstof døre er faktisk ikke låsning brændstof døre , men har udseende som låse brændstof døre , fordi de mangler de små indrykning , så du kan vende brændstof døren åben ved hånden . Disse brændstof dørene åbnes ved at trykke på den hængslede side snarere end ved at trække ud på den åbne side . Hvis dette ikke virker , skal du fortsætte til næste trin .
4 .
Tjek elektronisk fjernbetjening nøglering , hvis du har en . Kig efter en knap mærket med ord eller et symbol , der kan indikere brændstof døren og prøve det , hvis du finder det . Hvis det ikke virker , kan du prøve at frigøre alle bilens døre med nøglen fob og derefter åbne det brændstof døren ved hånden . Hvis dette ikke virker , skal du fortsætte til næste trin .
5 .
Check kabinen for en brændstof dør udløseren . Hvis der er sådan en løftestang i bilen , vil dens placering være i instruktionsbogen. Hvis du nødt til at finde den uden manual, de sandsynlige steder omfatte instrumentbræt , den nederste del af instrumentpanelet omkring førersædet , gulvet mellem førersædet og døren , indersiden af handskerummet og indersiden af centret konsol .
6 .
Kontakt serviceafdelingen i den nærmeste forhandler for bilens gøre , hvis du stadig ikke kan låse brændstof døren . De bør være i stand til at fortælle dig den korrekte procedure , og kan endda være i stand til at tilbyde dig køretøj-specifikke tips til at få den åben. Hvis du finder ud gennem denne proces , at din låste brændstof dør er et resultat af en fejl , kan du også være i stand til at lave en serviceaftale med dem for at få det rettet.


Relaterede artikler


hvordan man kan drive ved hjælp af metoder .
hvordan filen fejlfri personskade krav
hvordan man kan afgøre bilens bremselængder
hvordan man kan flette på motorvejen
hvordan man bruger push , pull og skub metode til at vende en bil
hvordan man kan ændre lygten i en 2001 mercedes E320
Hvordan ændrer jeg transmissionsolie i 1999 i fuld størrelse Dodge pickup ?
hvordan man beskytter mod lastbil ulykker
fra 1996 GMC Yukon Serpentine bælte instruktioner og installation
hvordan man kan leje en el- scooter