hvordan man kan slippe af tailgaters

hvordan man kan slippe af tailgaters

Tailgaters er ikke bare irriterende , og kan sætte dig i fare med deres aggressive kørsel . Lad ikke tailgaters gøre dig vred , da der er sikre måder at slippe af med dem . Følg disse råd til at tage ansvaret , beskytte dig selv og slippe af med tailgaters før en ulykke sker
1 .
Tillad ekstra plads foran dig og den næste bil . Dette vil give dig ekstra langsommere eller standse tid til at holde tailgater fra at ramme dig .
2 .
Langsom lidt , så du er ude at rejse en lidt under fartgrænsen . Dette vil tilskynde tailgaters at passere dig , fordi det gør det lettere for dem at få omkring dig på kortere tid . Hvis de stadig ikke kan passere , trække ind i en langsommere vognbane eller ved siden af vejen .
3 .
Pass og overhale bilen foran dig til at komme væk fra tailgaters .
4 .
Vælg en bil til at følge dig på lange ture . Hvis du overhaler andre biler , får kun foran biler du opdager forlader gode huller mellem dem selv og den næste bil . Aldrig komme foran biler , der efterlader små huller . Når du finder en god bil , der skal foran , så prøv at holde foran den hele turen , hvis du kan .
5 .
Stå af vejen og tage et måltid eller shopping pause . Dette vil gøre det muligt for tailgaters at komme så langt foran , at de ikke vil genere dig for resten af turen .

gode råd og advarsler


 • Forsøg ikke at gøre tailgaters vred ved at blinke din bremselygter , langsommere , hurtigere eller gør det vanskeligt for dem at passere . Dette vil kun forværre situationen .


 • Relaterede artikler


  hvordan en DMV bilister test hjælpe med at holde dårlige bilister væk fra vejene ?
  hvordan man skal køre i nord trøje uden at gå crazy
  bil - rengøring tricks
  Sådan nulstiller vadestedet brændstof afspærring
  motorolie og hæveautomater
  hvordan man kommer til havet isle City Beach
  hvordan man kan undgå skader fra bilulykke med ordentlig kørsel
  hvordan man registrerer et køretøj i Californien
  hvordan man kan tage vinduet håndtaget ned af en 95 neon
  hvordan man får en trafik billet afskediget i 9 hurtige skridt