hvordan man laver en ulykke dokumentation kit til en bil

hvordan man laver en ulykke dokumentation kit til en bil

Med så mange distraheret bilister , tung trafik , dårlige vejforhold , vil der være bilulykker . At få de rigtige oplysninger på tidspunktet for ulykken er ekstremt vigtigt. Der er ulykke dokumentation kits rådighed, som du kan købe , men det er nemt at sætte din egen sammen . Her er hvordan man kan være parat til at dokumentere en bilulykke ordentligt

Du skal bruge: .
kamera
målebånd .
pen .
lommelygte .
ulykke form .


1 .
har et kamera i bilen . Hvis din mobiltelefon ikke tage billeder eller du ikke ved, hvordan man bruger denne funktion , får en billig engangskamera til at holde i bilen . Det skal være nemt at bruge , så du kan bare pege og klikke . Brug den til at få et billede af den anden bil 's nummerplade ( til fremtidig reference ) og fotos af placeringen af de to biler sammen .
2 .
Hold en lommelygte i bilen . Hvis uheldet sker om natten , ekstra lys hjælper dig kontrollere for skader og har lys til at tage noter .
3 .
Vær sikker på at inkludere et målebånd og en blæk pen i din bilulykke dokumentation kit .
4 .
Print nogle standard ulykke formularer og holde dem med pen og målebånd . Nogle forsikringsselskaber eller Department of Motor Vehicle give disse former til deres kunder .
5 .
Hold elementer sammen i en tote eller en stor lynlås type plastik pose , så de er nemme at trække ud på ulykkesstedet . Du ønsker ikke at være rodede igennem handskerummet og under sædet forsøger at finde de poster gemt på forskellige steder i hele bilen .


Relaterede artikler


bedste måde til at trække et køretøj
hvordan man starter en oversvømmet bil
hvordan man skal håndtere trafikken i Los Angeles
hvordan man kan undslippe en neddykket bil fyldt med vand
hvordan man gør en udbrændthed med en automatisk transmission , baghjulstrukne bil
hvordan man finder ud af, hvor meget olie din bil tager uden en manual
hvordan man kan bekæmpe en vascar fartbøde
bremse drejebænk definition
hvordan man skal køre defensivt omkring traktor trailere
hvordan man starter og skifte gear på en motorcykel .