hvordan man optø en bilrude uden varmelegeme

hvordan man optø en bilrude uden varmelegeme

Hvis du ikke har den luksus at sætte din bil i en garage , kan vintertemperaturer forårsage frost oprustning inden for og uden for bilens vinduer . Der er flere måder at optø dine vinduer og sikrer en sikker kørsel oplevelse-også selvom din bil varmeren er ikke i orden eller din indbyggede afrimning ikke gør det trick

Du skal bruge: .
Is-skraber
Ren klud .
De-ICER spray formel .
Bærbare køretøj defroster .
Vaskeskind svamp .


1 .
Tænd vinduesviskerne på , når du får i bilen . Hvis den udvendige frost lag er tyndt , din vinduesviskerne vil skrabe noget af det væk . Undgå at spraye dine vinduesvisker væske på kolde dage , er dog, som det kan isen op og tilføje til din synlighed problemer .
2 .
Brug en isskraber til at skrabe ruderne , både inde og ude . Tør op indvendigt fugt og vand dråber med en klud for at undgå vridning dit instrumentbræt .
3 .
Spray din forrude 's eksteriør med en de-ICER formel . Findes på bildele butikker og større detailhandlere som Wal-Mart , disse billige produkter smelter forrude is og forhindre dine vinduer fra hurtigt genfrysning på ydersiden .
4 .
Køb en bærbar køretøj defroster . Disse praktiske tilbehør koster mindre end $ 50, og stikket nemt i bilens cigarettænder . De kan placeres i nærheden af , bag eller sideruder til at blæse varm , tør luft ind frosted områder .
5 .
Brug et vaskeskind svamp til at tørre væk tynde lag frost fra forruden 's interiør . Disse absorberende stof svampe er også nyttige for rengøring af frost fra indersiden af dit hjem fryseren eller køleskabet .

gode råd og advarsler


 • Forsøg aldrig at køre uden optøning din bilruder .


 • Relaterede artikler


  hvordan man kan forny min Tennessee kørekort online
  hvordan man får en lærendes tilladelse
  hvordan man forebygger aquaplaning
  hvordan du fjerner en ætling hjulkapsel
  hvordan man kan justere et kia minivan forlygte
  hvordan man skal køre i sne
  hvordan man kan fortælle , hvis servostyringen ikke fungerer
  hvordan støddæmpere arbejde
  om uforsvarlig kørsel
  hvordan du udskifter o2 sensoren i en Dodge Caravan