hvordan man skal køre grønt og miljøvenlige

hvordan man skal køre grønt og miljøvenlige

En af fordelene ved at etablere grønne vaner er, at ikke blot er de gode for miljøet , mange gange de kan spare dig penge så godt. Brug disse trin til at blive en Eco Driver
1
Undgå hurtigt start og stop . . Dette kaldes også en jack-kanin start . Dette køreadfærd forbruger mere brændstof og er også hårdt på dine dæk . Spar penge på gas pumpe ved at praktisere blid start og bremsning . Kørsel på denne måde vil også hjælpe med at beskytte dig mod tailgating drivere .
2 .
Kast dig ud i friløb stedet for at stoppe . Vær opmærksom på vejen foran dig , og prøv friløb stedet for at køre ved høj hastighed og stop . Mindre energi , derfor brændstof , er nødvendig for at fremskynde fra en langsom kysten end fra en komplet stop .
3 .
Brug ikke airconditionanlægget ved lave hastigheder . Hvis du kører under 40 km /h , åbne dine vinduer . Åbne vinduer vil påvirke din kilometertal og effektivitet , men ved denne hastighed er det bedre end at bruge klimaanlægget . Men ved højere hastigheder er det mere økonomisk at bruge luften , da træk fra åbne vinduer vil være meget større på motorvej hastigheder .
4 .
Opretholde en standard hastighed på motorvejen . EPA anfører , at for hver 5 miles over 60 km /h svarer til et ekstra 20 cent per gallon af gas . En måde for nemt at følge dette på er at bruge cruise control når det er muligt .


Relaterede artikler


hvordan man overlever en bil kollision
hvordan man kan trække en flatbed trailer
ikke bruger den forkerte olie i en bil ondt det ?
hvordan man bruger kørsel etikette
hvordan man kan læse en Toyota motor kode
hvordan man kan bestå en førers test
hvordan du fjerner en forrude spejl
hvordan man kan ansøge om en ez passere i new york
hvordan man kan parallel parkere
hvordan man laver en bil vinter sikkerhed kit