hvordan man skal køre i en rundkørsel

hvordan man skal køre i en rundkørsel

Rundkørsler de synes at være den nye populært valg for Department of Transportation . I det forløbne år min samfund har mindst 8 netop afsluttede rundkørsler.
Jeg foragter Rundkørsler af mange årsager . Den væsentligste er, at jeg har mistet min forretning , mens de lukkede vej jeg lå på under byggeprocessen . Den anden grund er, at ingen ved, hvordan man skal køre i dem .
Den væsentligste årsag Rundkørsler er så populære nu er det faktum, at der er færre ulykker med dødelig udgang , betyder det ikke, at der er færre ulykker der bare ikke så mange dødsulykker .
Spar dig selv og andre kolleger drev lære at ordentligt køre i en rundkørsel. Når du får hænge af det Rundkørsler kan det næsten være sjovt . Du kan gå rundt og rundt og rundt og rundt, som mange gange du har lyst
1 .
Følg skiltene
Nogle Rundkørsler er kun ¨¦n vognbane nogle er to . Vær meget opmærksom på billedet af den Rundkørsel inden de kommer ind , så du er i den korrekte vognbane.
2 .
Don't Stop
Alle Rundkørsler er et afkast alene. Hvis der er en bil i rundkørslen allerede skal du udbytte. Køretøjet i Rundkørsel har ret til vejen . Hvis der ikke er bil i rundkørslen du behøver ikke at stoppe kan du bare gå. Min forværring er , at de fleste biler vil stoppe hver gang inden de kommer ind i rundkørslen .
typisk den inderste bane har mulighed for at gå direkte til at fortsætte rundt om Rundkørsel du kan ikke dreje til højre i denne bane . Den ydre Lane har mulighed for at gå lige eller dreje til højre er det ikke en mulighed for at fortsætte rundt i rundkørslen .
3 .
Bliv i din vognbane
Du bør ikke skifte vognbane i en rundkørsel er det ikke sikkert . Dette er svært at gøre , især for store lastbiler og RVS . Min rådgiver er ikke være endnu en af disse køretøjer de måske ved et uheld skubbe dig til gadehjørnet .

gode råd og advarsler


 • Practice Kørsel dem om natten , hvis navigerer en Rundkørsel skræmmer dig .
 • Jo mere du kører dem mere komfortable , du vil blive .


 • Relaterede artikler


  hvordan man finder en trafik skole for seniorer
  hvordan man skal køre sikkert gennem redwoods
  hvordan du udskifter den forreste lys på en Ford Ranger
  hvordan man kan køre på stranden i Carolina Beach nc
  hvordan man kan afslutte et synkende bil
  hvordan man skal køre i tågen
  min toyota RAV4 vil ikke starte efter afbrydelse batteri
  hvordan man kan gøre snekæder
  færdselsreglerne & regler
  hvordan man kan polere en klar lak