hvordan man starter et dødt motorcykel batteri

hvordan man starter et dødt motorcykel batteri

Når din motorcykel batteriet dør , kan du ikke være i stand til at ringe efter hjælp , så det er vigtigt, at du kender en måde at starte det . Her er hvordan man gør det

Du skal bruge: .
Jumper kabel ledning
. Batteri jumper .

vitaminindsprøjtning din Motorcykel


1 .
Sørg for, at motorcyklen er slukket . Placere den tæt på bilen eller motorcykel med et godt batteri , eller bringe jumperen batteriet tæt på. Vær sikker på , at god bil eller motorcykel er slukket .
2 .
Bestem der jumper -kablet er negativ , og som er positivt . Oftest positive er rød med et plustegn ( + ) og negative er sort med et minus (-) . tegn
3
Forbind den positive klemme til den positive terminal på den gode batteri, og tilslut den anden positive klemme til terminalen på dødt batteri . Dette er, hvis du ikke bruger en jumper batteri . Hvis du bruger et batteri , skal du blot slutte den positive klemme til den positive cykel terminalen . Vær sikker på ikke at røre noget metal overflader med klemmer . Dette kan resultere i elektrisk stød , gnister eller andre elektriske katastrofer .
4 .
Slut negative klemme til den negative terminal af det gode batteri . Retur til cykel og tilslut negative terminal til enhver metaloverflade . Dette kan resultere i en kort byge af gnister . Dette er imidlertid ikke noget at bekymre sig om .
5 .
Tænd bil eller motorcykel med gode batteri . Nu tænder på motorcyklen . Hvis batteriet har nogen magt tilbage i det , vil motorcyklen starter op . Hvis det ikke starter , skal du kontrollere kabler for at sikre, at alt er tilsluttet , og prøv igen . Hvis dette ikke lykkes, kan batteriet ikke virker på alle.
6 .
Fjern kabler, der arbejder i omvendt rækkefølge .

gode råd og advarsler


 • Vær forsigtig med ikke at røre noget metal overflader med positive klemmer . Klemmer og terminaler kan være meget varm bagefter . Vær forsigtig , når du fjerner klemmer .


 • Relaterede artikler


  hvordan du vinterklar din bil
  Sådan nulstiller olien skærmen på en Dodge sprinter
  hvordan man skal køre en manuel transmission
  hvordan man kan afslutte et synkende bil
  Sådan kører en kat gravemaskine
  hvordan du udskifter H3 forlygter
  hvordan man får et kørekort i Texas
  hvordan man kan ændre brændstoffilteret på en 1998 toyota Tacoma
  hvordan man kan være produktiv , mens du kører
  hvordan man skal køre cross -country