hvordan man trygt bruge en autostol

hvordan man trygt bruge en autostol

Hver autostol er forskellige , og det er en kendsgerning ikke tages let på . De har hver variabler , der gør dem nemme at bruge , sikkert for dit barn og give en moderne og smart appel . Efter du har gjort din forskning , og du har købt en spædbarn bil sæde eller buksetrold bil sæde med tillid , den største udfordring er at lære at bruge din nye bil sæde korrekt. Uanset om det videre er vender bilsæder eller bagudvendt bilsæder , du og din ægtefælle skal have tillid til, din viden om , hvordan autostol værker .

Du skal bruge:
Isopropylalkohol


1
Hver autostol er forskellige , og det er en kendsgerning ikke tages let på. . De har hver variabler , der gør dem nemme at bruge , sikkert for dit barn og give en moderne og smart appel . Efter du har gjort din forskning , og du har købt en spædbarn bil sæde eller buksetrold bil sæde med tillid , den største udfordring er at lære at bruge din nye bil sæde korrekt. Uanset om det videre er vender bilsæder eller bagudvendt bilsæder , du og din ægtefælle skal have tillid til, din viden om , hvordan autostol værker .
Da hver autostol har forskellige funktioner er der ikke en måde at forklare hvordan man bruger hver af dem . Der er kun retningslinjer, der vil hjælpe med at styre dig i den rigtige retning . Den nederste linje er , at uanset hvor dejlig den autostol kan se eller hvor stor en sikkerhed rating det kan have , hvis det ikke bliver brugt korrekt , er det ikke sikkert .
to .

Læs vejledningen
Vi er alle hader at gøre det , men det er afgørende, hvis vi skal holde vores børn sikkert . Det er stærkt anbefales, at du tager dig tid til at læse igennem den retning hæfte , før du bruger dit spædbarn eller barn autostol . Det kan endda hjælpe med at læse den med din ægtefælle eller samlever og udføre de forskellige retninger på bilsædet , som du går igennem hæftet . Sørg for at du forstår anvisningerne i hele , så du kan bruge din bil sæde med tillid .
3 .
hvordan man sikkert bruge en bil Seat
Hver bil sæde er anderledes , og det er en kendsgerning ikke tages let på . De har hver variabler , der gør dem nemme at bruge , sikkert for dit barn og give en moderne og smart appel . Efter du har gjort din forskning , og du har købt en spædbarn bil sæde eller buksetrold bil sæde med tillid , den største udfordring er at lære at bruge din nye bil sæde korrekt. Uanset om det videre er vender bilsæder eller bagudvendt bilsæder , du og din ægtefælle skal have tillid til, din viden om , hvordan autostol værker .
Fordi hver autostol har forskellige funktioner er der ikke en måde at forklare hvordan man bruger hver af dem . Der er kun retningslinjer, der vil hjælpe med at styre dig i den rigtige retning . Den nederste linje er , at uanset hvor dejlig den autostol kan se eller hvor stor en sikkerhed rating det kan have , hvis det ikke bliver brugt korrekt , er det ikke sikkert .
Læs retninger
Vi er alle hader at gøre det , men det er afgørende, hvis vi skal holde vores børn sikkert . Det er stærkt anbefales, at du tager dig tid til at læse igennem den retning hæfte , før du bruger dit spædbarn eller barn autostol . Det kan endda hjælpe med at læse den med din ægtefælle eller samlever og udføre de forskellige retninger på bilsædet , som du går igennem hæftet . Sørg for at du forstår anvisningerne i hele , så du kan bruge din bil sæde med tillid .
Prøv det , før du bruger det
Når du føler at du har fået anvisningerne under din bælte , giver det en testkørsel . Tag en større størrelse baby dukke og praksis ; praksis bånd ham eller hende i , at installere autostol i bilen sædet , derefter at tage den ud og sætte det i klapvognen . Gentag disse trin, indtil du og din partner føler sig trygge ved , hvad du gør . Hvis du er en smule rystende i et område , har din partner hjælpe dig , indtil du føler at du har en sikker håndtag på den . Fremadvendte bilsæder , børn bilsæder og bagudvendt autostole er alle forskellige , så tag dig god tid og lær at bruge hver en .
Gå ikke på kompromis
Når tingene går i gang vil der altid være et pres at gå på kompromis . For eksempel , glemte du at fodre din baby , og du er i bilen på vej til at have middag med vennerne . Din mand er at køre bilen, så du kan blive fristet til at tage din grædende baby ud af hans eller hendes autostol at brødføde dem . I denne situation , går ikke på kompromis . Enten trækker bilen over og fodre baby eller vente , indtil du ankommer til din vens hus . Kompromitterende situationer kan føre til en tragedie .


Relaterede artikler


hvordan man kan kontrollere dine dæk for tilstrækkelig slidbane
hvordan man kan håndtere langsomme køretøjer
hvordan man kan ændre transmission væske i et 1995 Dodge b2500
hvordan man får en ældre person til at stoppe kørslen
hvordan man skal køre op ad bakke med en manuel gearkasse
hvordan man kan kontrollere olie på en 1981 Chevrolet Impala V6 motor
Hvordan kan jeg reparere den forreste parkeringsplads baggrund af en 1997 Ford Taurus ?
hvordan man kan trække en varevogn op ad bakke med et reb
hvordan man kan fordrive tiden , når fast i trafikken
elevens tilladelse regler