hvordan motorcykel blinklys arbejde

hvordan motorcykel blinklys arbejde

Motorcykel blinklys er elektrisk

Meget gerne bil blinklys , den retningsbestemte indikatorer for motorcykler er elektrisk og arbejde på en standard elektrisk kredsløb . Afhængigt af mærke og model af motorcyklen , er blinklys drives enten af en lille generator , eller om enklere modeller , direkte af selve batteriet . Som med alle elektriske komponenter , er blinklys på en motorcykel fodret med en positiv bly . Wiren , ofte rød i farven , der forbinder til strømforsyningen og en negativ bly , som er en sort ledning , der forbinder enten direkte til den negative batteriet terminal eller at en grundstødning punkt på motorcyklen rammen .

Dioder Styr El Flow

På en standard elektrisk kredsløb designet til at tænde lys pærer , alle lamper på banen skal belyse , når strømmen er leveret. Denne situation vil ikke være effektiv for retningsbestemte indikatorer , selv om , så motorcykel fabrikanterne konstruerer blinklys kredse med dioder , der ændrer funktion af kredsløbet . Når blinklyset kontakten er trykket til at tænde den rigtige indikator , f. eks. en diode blokerer den elektriske strøm fra løber til venstre lampenEn separat diode udfører en tilsvarende funktion er at forhindre den rigtige lampe i at komme på, når venstre indikatoren er aktiveret .

Relæer Lav en Flash

I mange jurisdiktioner , en enkel lampe er ikke i overensstemmelse med færdselsloven . I stedet lampen skal blinke for effektivt at tjene formålet med en tur signal . For at opfylde dette krav , motorcykel producenter indsætte en særlig relæ kendt som en blinkende relæ , der bruger kondensatorer til at styre strømmen af elektricitet til den aktiverede blinklys . Effekten af relæet er bredt anerkendt blinkende blinklys .

Motorcykel blinklys skal slettes manuelt

Når føreren af en bil fuldfører en tur , mekaniske instrumenter i bilens ratstamme interagere med blinklyset stamceller til automatisk at slukke den retningsbestemte indikator. Fordi motorcykler ansætte en helt anden metode til at dreje , som ikke indebærer et rat , er der ingen måde for , at køretøjet automatisk annullere blinklys . I stedet skal rytteren manuelt annullere signal ved at flytte kontakten til " off " position og bryde de elektriske kredsløb .


Relaterede artikler


hvordan du udskifter en 1999 Honda Civic generator
hvordan du udskifter skive bremseklodser på en Chevy Tahoe
hvordan man kan sikkert køre en motorcykel
ading1a " u003e hvordan man undgår at få en trafik billet u003c / h4 u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e ikke være stolt
hvordan man får en trafik billet afskediget i 9 hurtige skridt
hvordan man finder ud af, hvor meget olie din bil tager uden en manual
Hvordan ændrer jeg transmissionsolie i 1999 i fuld størrelse Dodge pickup ?
hvordan man kan ændre en baglygte pære i et 2007 Nissan Sentra
hvordan man kan køre på sne og is uden kæder
hvordan du installerer fra 2003 forstæder PCV ventil