om uforsvarlig kørsel

om uforsvarlig kørsel

Hensynsløs kørsel kan have katastrofale følger for alle involverede . Føreren , passagerer og samfundet generelt kan lide , når nogen bliver en hensynsløs chauffør . Enhver ny driver skal være konstant mindet om farerne ved hensynsløs kørsel , selv erfarne bilister skal påmindelser om dette problem . Erfarne bilister kan falde ind i en comfort zone , der holder dem fra at udøve sikker kørselsadfærd hele tiden

Arbejdsskadestyrelsen

Uforsvarlig kørsel kan medføre, at folk pådrager sig flere skader . Sommetider folk får skader for livet , og de aldrig vender tilbage til før-ulykke form . Hvis du lider en skade , kan dit liv blive ændret væsentligt . Du kan brug for bistand fra en stok , rollator , kørestol eller krykker i en længere periode-selv for resten af dit liv . Nogle mennesker har oplevet hovedtraume og gået i koma aldrig at komme sig. En hensynsløs chauffør sætter deres eget liv på spil såvel som liv af passagerer og samfundet i almindelighed .

Trafik Overtrædelser

Hvis du kører hensynsløst , du kan modtage flere billetter til hastighedsovertrædelser , kørsel røde lys eller andre bevægelige overtrædelser . Hensynsløs kørsel kan koste dig penge på grund af billetterne du modtager eller højere forsikringspræmier . Nogle mennesker har haft deres licens suspenderes for en betydelig mængde tid . Der er mange beretninger om mennesker, der løber ned fodgængere uden at stoppe . Hvis du ikke tager dig tid til at manøvrere gennem trafikken , er der en god chance for du vil bryde en lov eller forårsage skade eller skade på nogen . Vævning ind og ud af trafikken ved en høj hastighed er hensynsløs kørsel . I en domstol , har anklagemyndigheden at bevise, at en chauffør havde kendskab om en overhængende fare og valgte at ignorere dem .

spritkørsel

Uforsvarlig kørsel kan forekomme , hvis nogen drinks og drev . Din evne til at operere et motorkøretøj er kompromitteret , når du drikker . Du må ikke være i stand til at blive på den rigtige side af vejen , som sætter andre i fare sammen med dig selv . Spritbilister er ofte ude af stand til at undgå biler i den næste bane , og de har ikke evnen til selv at anerkende stoplys , stop tegn eller anden trafik signaler, der er indført for at kontrollere trafikken .

Racing

Nogle teenagere vil gerne trække race , som er en af de værste former for hensynsløs kørsel . Når du fører et køretøj med en høj hastighed , chancerne for en person at overleve er mindre sandsynlig, hvis der sker en ulykke . En bil bliver et farligt våben , når det bevæger sig i en høj hastighed . Passagerer kan kastes fra biler og lider livstruende skader om følge nogen besluttede at race . Liv kan ændres og omdannes i et øjeblik af indiskretion .

Kørsel Eksempel

Enhver, der kører en bil , bør gøre det med forsigtighed . Alle har en mulighed for at påvirke nogen med deres kørsel . Børn vil efterligne adfærd af deres forældre. Hvis du tager dig tid til at sørge for din sikkerhedsselen er fastgjort , samt alle andre i bilen , vil børnene samle op på dette, og det kan blive en livslang vane . Sammenhæng er nøglen. Sørg for at du gør det hele tiden . Under kørslen , adlyde altid trafiksignaler og undgå tendensen til at fremskynde . Dette er den adfærd, du ønsker at få børn til at efterligne , og det vil føre til mindre hensynsløs kørsel i fremtiden . Hensynsløs kørsel kan medføre fængsel tid og er klassificeret som en forseelse straffeattest . Du kan også ende med at betale en kostbar bøde .


Relaterede artikler


hvordan man kan reparere beskadigede gummi omkring min bil vindue
hvordan man holder nødforsyninger i din kuffert
hvordan man kan slå en fremskyndelse billet
hvordan du udskifter tasten på et 1995 bmw 318i
hvordan man kan bestå Texas køreprøven
hvordan man kan bestå en førers test
hvordan man skal køre taktisk
hvordan man kan spare på benzin under kørslen
hvordan man kan vide hvad man skal gøre , når du ser en hjort ( under kørslen ) .
hvordan man kan polere en vintage luftstrømmen trailer