trailer lysbehov

trailer lysbehov

Rejse dertil kan være til fare for andre biler på vejen, især hvis de ikke er ordentligt belyst om natten kørsel . National Highway Traffic Safety Administration har anbefalet visse krav til belysning trailere , som er blevet vedtaget af mange lande

Du skal bruge: .
En bil med en parkeringsbremse

Rear

På bagsiden af en trailer , krav omfatter røde baglygter og en klar licens lys, der konstant lyser . Derudover er røde blinklys og bremselys nødvendige , da er røde bagudvendende refleksanordninger .

Side Bag

På hver side af køretøjet , er røde side-markør lys kræves til belysning . En rød refleks skal også lægges vægt på hver bagsiden .

Side Front

I lighed med siderne på bagsiden af traileren , både af de forreste sider skal også have en lys og og refleks . Disse er rav og guld i farven frem for rødt .

Krav til trailere Over 80 Tommer

Ud over de andre lys , der er beskrevet , større trailere også kræve rød regnskabsafslutning og rød-og clear- stribede identifikation lys på bagsiden af køretøjet . I front, skal anhængeren også have en ravfarvet clearance lys .

Advarsler

Mens disse er de anbefalede krav ved National Highway Traffic Safety Administration , stater har mulighed for at kræve ekstra belysning på rejser dertil . Rejsende bør altid konsultere DMV af enhver stat , de vil rejse gennem at finde et passende niveau for belysning .


Relaterede artikler


hvordan man kan køre sikkert rundt børn
Har du brug for motorcykel forsikring i Florida ?
hvordan man kan undervise i et teenager defensiv kørsel
hvordan man kan være en god motorcykel passager
hvordan man kan størrelsen 2005 Toyota dæk
hvordan man skal håndtere gadeoptøjer
hvordan man kan reparere beskadigede gummi omkring min bil vindue
hvordan man skal køre en bil defensivt
hvordan man håndterer en stak gas pedal
hvordan man deler vejen med hesten barnevogne