utility trailer belysning krav

utility trailer belysning krav

Om natten kan en slukket nytteværdi trailer være meget farligt, og ulykker og dødsfald fra foranledigede National Highway Traffic Safety Administration til at udstede en række krav om nytte trailer belysning

Rear Lys

Trailere skal have et sæt røde baglygter , røde bremselys og rødt blinklys monteret på bagsiden . Lysene skal være synlige på 45 graders vinkel fra venstre og højre og 10 graders vinkler over og under lysene . Desuden skal en klar lys placeres over nummerpladen , så den let kan aflæses .

Side-markør lys

Par af side-markør lys kræves på både for-og bagsiden sider af køretøjet. Bagsiden markører skal være rød , mens de i den forreste skulle være gule . Side-markør lys skal være synlige på 45 graders vinkel fra venstre og højre side af traileren og 10 graders vinkler over og under lysene .

Reflekser

Red reflekser kræves på bagsiden og bagsiden af køretøjer . Derudover er rav refleksanordninger på køretøjet foran. Alle reflekser skal være synlige på 20 graders vinkel fra venstre og højre for træneren og 10 graders vinkler over og under lysene .

Stor trailere

Ud over de tidligere beskrevne belysning og reflekser , bryggers trailere , der er mere end 80 inches lang kræver tilsætning af et rødt clearance lys og en rød og klar-stribede identifikation lys på bagsiden af trailer . Et gult clearance lys skal placeres på forsiden . Kravene til disse lys er evnen til at ses på 45 graders vinkel fra venstre og højre og 10 graders vinkler over og under lysene .

Overvejelser

Ekstra belysning krav kan gennemføres af forskellige stater , så vigtigt at kontrollere specifikke krav , når man planlægger en tur . Desuden skal man være i wiring af hjælpeprogrammet trailere at sikre, at de er ordentligt forbundet til det trækkende køretøj .


Relaterede artikler


hvordan du fjerner en ætling hjulkapsel
hvad er en motor trend jumpstart kompressor ?
hvordan man kan komme på M11
hvordan man kan navigere isnende skråninger , mens du kører
hvordan man kan rydde vejen til udrykningskøretøjer
hvordan man kan binde ned motorcykel tasker
tilbagekaldelser af GMC Sierra
hvordan Texas grade en køreprøve ?
hvordan man skal køre sikkert i vintervejr
hvordan du foretager fejlfinding af baglygterne på en vw